Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Vezi Politica de Cookie-uri

Cum comand online?

Puteti alege produsele dorite navigand prin categoriile de produse sau prin colectii. Apasati pe imaginea produsului sau numele acestuia si adaugati produsul in cosul de cumparaturi. Puteti continua navigarea folosind linkul "Continua cumparaturile" sau, daca sunteti gata sa finalizati comanda, apasati pe "Vezi cosul de cumparaturi". Pe pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa stergeti produse individuale, sa modificati cantitatile comandate sau sa goliti cosul de cumparaturi, apasand pe "Goleste cosul de cumparaturi". Finalizati comanda. Daca nu aveti un cont RALUCASOARE.RO, completati campurile din formularul „Client Nou”. Daca deja aveti un cont RALUCASOARE.RO puteti sa va autenficati, folosind adresa de email si parola pe care ati folosit-o la crearea contului. Selectati metoda de plata dorita. Cititi cu atentie Termenii si Conditiile de comanda online, inainte de plasarea comenzii. De fiecare data cand plasati o comanda la RALUCASOARE.RO, trebuie sa confirmati ca ati citit si ca sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Plasati comanda. Dupa finalizarea cu succes a comenzii veti primi o notificare automata pe email, cu sumarul comenzii d-voastra.

Ce metode de plata acceptati?

Plata se poate face in numerar, la livrare (sistem ramburs); prin banca, cu ordin de plata.

Cum platesc comanda cu ordin de plata?

Va vom trimite pe e-mail factura cu detaliile de plata, imediat ce comanda d-voastra va intra in procesare.

Care sunt costurile de livrare?

Costul livrarii este de 20 lei, prin FAN Courier.

Expediati comenzi in weekend-uri sau de sarbatori nationale?

Comanda d-voastra va fi expediata in urmatoarea zi lucratoare, dupa plasarea acesteia. Puteti primi coletul in timpul zilelor lucratoare sau sambata. Curierul nu va face livrari duminica sau in zilele sarbatori nationale.

Trebuie sa semnez pentru coletul primit?

Da. Toti curierii care livreaza comenzile d-voastra, necesita o semnatura de primire.

Cum schimb marimea unui produs comandat?

Pentru moment, nu putem procesa schimburi de marimi pentru produsele comandate online. Astfel, trebuie sa returnati produsul la noi si sa plasati o comanda noua pentru marimea necesara.