Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Vezi Politica de Cookie-uri

Povestea RalucaSoare.ro

Am construit brandul Raluca Soare din dorința profundă de a oferi oamenilor culoare în viețile lor prin creațiile mele.

2017 a fost anul în care am început această călatorie, una dominată de creativitate, de pasiunea de a contura produse unicat, fără a pune accent pe latura de business. Startul a demarat sub numele de Parapli Solèy, ulterior luând haina identitații creatoare Raluca Soare. 

Brandul Raluca Soare cu produse unicat iși dorește să dea curaj oamenilor de a îndrazni culoarea, iar accentul de brand mainstream vine din nevoia comună a oamenilor de a ieși din tipare, de a-și contura personalitatea prin accente de culoare, menite să le activeze ternul zilnic. Faptul că îndraznesc să port roșu sau verde în mijlocul zilei îmi nuanțează structura de personalitate care se dorește a fi remarcată. Femeia puternică își dorește accent în vestimentație, pornind de la forța interioară spre exterior.

Mai mult, cu toții pornim la drum îmbrăcăți în funcție de stare, și, aici, îmi fac eu simțita prezența.  Atunci când starea este bună, cerul este limita, și, astfel, ne jucăm cu nuanțe și modele cât mai îndrăznețe,  iar când starea este nefavorabilă, o impulsionăm printr-un bust de încredere, dându-i un suflu proaspăt. Din fericire, de cele mai multe ori, este suficient pentru o clientă doar să probez un obiect vestimentar și starea acesteia se îmbunătățește vizibil.

Tendințele acestui sezon se aliniază cu viziunea mea, culoare fiind dominantă, dar făcând haine unicat, mă bucur de acest privilegiu de a nu respecta  cu strictețe tendințele generale, ci mai degrabă preferințele individuale ale fiecărui client care îmi calcă pragul.

Putem să ne întâlnim pe site-ul www.ralucasoare.ro,  pe instagram @ralucasoarefashion, pe Facebook Raluca Soare (Parapli Solèy), dar mai ales pentru o experiență unicat  vă aștept în showroom-ul meu, Le Boutique du Soleil, pe Strada Luncșoara 14, București, în zona Moșilor. 

RalucaSoare.ro  este despre outfituri pentru persoane speciale, nu pentru ocazii speciale. 

Hainele ne ajută de obicei să mascăm anumite defecte. Să ne construim o personalitate pe care alegem să o afișăm pentru a obține reacțiile dorite în societate. 

Ralucasoare.ro își propune exact contrariul. Este brandul pe care îl alegi pentru că ai curajul să te arăți lumii așa cum ești. Un brand care în loc să creeze aparențe, te ajută să te simți bine în pielea ta.