Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Vezi Politica de Cookie-uri

Povestea RalucaSoare.ro

Ralucasoare.ro s-a născut din iubirea pentru culori şi din nevoia de a crea. Ralucasoare.ro s-a născut din dorinţa de a insufla curaj vestimentar femeilor. Şi asumare. Din dorinţa de a ţine negrul la rang de accesoriu.

Numele vine din creolă haitiană şi înseamnă “umbrele de soare”.  Pentru că iubim Soarele. Dar Soarele, în exces, poate dăuna. Aşa au apărut umbrelele. 

Cum este femeia RalucaSoare.ro ?

Este feminină, misterioasă. Autonomă. Rafinată. Cu delicatețe, subtilitate a gustului sau a simțirii. Cu doza necesară de îndrăzneală. Femeia care vrea. Femeia care poate. Femeia care aruncă săgeți din priviri. Femeia care se alintă în brațele partenerului. Femeia care vrea să șocheze. Și știe cum să șocheze. Femeia (arareori) cuminte și supusă. Femeia curajoasă. Femeia care înțelege culorile. Și își extrage energia din ele.  

Femeia care poartă hainele Ralucasoare.ro este femeia care a avut o revelație despre ea însăși. Și-a descoperit valențe uriașe. A văzut în oglindă mult mai mult decât un trup și chip frumoase. A văzut Spirit. A văzut Putere. A văzut Echilibristică. A înțeles Controlul. Femeia Ralucasoare.ro se uită o dată în ochii tăi, iar tu o rogi să accepte lumea ta la picioarele ei. Femeia Ralucasoare.ro se unduie (niciodată) întâmplător în jurul tău, iar ție ți-a pierit graiul. Ție, bărbat, ție șef, dar da, și ție colegă, prietenă, rivală. Pentru că nimeni nu înțelege mai bine o femeie decât o altă femeie. Cu siguranță, tot o femeie Ralucasoare.ro. 

Femeia Ralucasoare.ro se simte bine în pielea ei. Pe femeia Ralucasoare.ro o simți și tu de departe. Îi simți starea, fulgerele, alintul, îi simți tot ceea ce vrea să emane prin tentaculele ei mirobolante. 

RalucaSoare.ro  este despre outfituri pentru persoane speciale, nu pentru ocazii speciale. 

Hainele ne ajută de obicei să mascăm anumite defecte. Să ne construim o personalitate pe care alegem să o afișăm pentru a obține reacțiile dorite în societate. 

Ralucasoare.ro își propune exact contrariul. Este brandul pe care îl alegi pentru că ai curajul să te arăți lumii așa cum ești. Un brand care în loc să creeze aparențe, te ajută să te simți bine în pielea ta.