Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Vezi Politica de Cookie-uri

Bine ati venit pe site-ul www.ralucasoare.ro. Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, serviciilor si produselor sunt reglementate de urmatoarele Termene si conditii si de Securitatea informatiilor.

Plasarea unei comenzi online semnifica acceptul dvs. in ceea ce priveste Termenii si conditiile precum si Securitatea informatiilor, si de aceea va rugam sa parcurgeti cu atentie urmatoarele paragrafe.

In functie de politica noastra interna, dar si de parerile utilizatorilor site-ului, s-ar putea ca in timp sa modificam Termenii si conditiile, precum si Securitatea informatiilor. De aceea, va rugam sa le verificati inainte de logarea in site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu comandati. Orice schimbari survenite dupa plasarea si confirmarea de catre noi a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile cerute de Lege.

INREGISTRAREA

Pentru a va loga, este necesar sa ne furnizati urmatoarele informatii personale: numele si prenumele, data nasterii, numar de telefon, adresa e-mail, adresa de domiciliu, adresa de livrare a produselor. In cazul in care una sau mai multe informatii din cele de mai sus se schimba, va rugam sa intrati in contul creat si sa faceti modificarile la zi.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs., veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi nevoie de acordul dvs.

CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate privind informatiile cu caracter personal si prelucrarea acestora pe www.ralucasoare.ro se supune reglementarilor si Legislatiei in vigoare. Societatea care detine www.ralucasoare.ro nu se considera raspunzatoare pentru eventualele date sau informatii personale pe care le directionati catre o terta parte.

Veridicitatea acestor informatii furnizate de catre dvs. este obligatorie.

Datele dvs. personale pot fi folosite partial in statistici cu privire la traficul site-ului, vanzari sau informatii comerciale pe care le putem furniza catre o terta parte, insa aceste statistici nu vor include date personalizate care ar putea duce la identificarea dvs.

Nu in ultimul rand, putem folosi datele dvs. pentru a imbunatati site-ul sau pentru a realiza studii de marketing cu privire la Clientela noastra.

Conform Legislatiei in vigoare, la cererea expresa a Legiuitorului, datele dvs. personale ar putea  fi redirectionate catre o firma specializata in fraude pentru investigatii, daca este cazul.

PLASAREA COMENZII

Plasand o comanda pe site-ul nostru, ne furnizati acceptul folosirii informatiilor dvs. (inclusiv a celor adaugate) in scopul livrarii produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Intelegem ca o data cu acceptarea Termenelor si conditiilor precum si a reglementarilor de la sectiunea Securitatea informatiilor, avem acordul dvs. pentru folosirea informatiilor cu caracter personal furnizate de catre dvs. in scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca aveti mai putin de 18 ani, va rugam sa va anuntati tutorele despre aceasta actiune.

CUM COMANDAM

Pentru a plasa o comanda, este nevoie de inregistrarea informatiilor dvs. in baza noastra de date.

Iata care sunt pasii care trebuie urmati:

Pe homepage, in partea dreapta sus, este un buton care deschide fereastra pentru AUTENTIFICARE. Mai jos aveti un link pe intrebarea Nu ai cont? Creeaza unul acum. Faceti click pe acel link;

In aceeasi fereastra vor aparea campuri noi pe care va trebui sa le completati, reprezentand informatia necesara pentru ca noi sa va putem livra corespunzator informatiile, servicile si produsele de pe site-ul nostru. Dupa completarea acestor informatii, apasati butonul Salveaza.

INREGISTREAZA CONT

ATENTIE! Pentru a va inregistra pe site, veti avea nevoie de un Email valid si o Parola pe care sa o retineti. Accesul pe site si consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei reprezinta responsabilitatea dvs. in mod integral. In cazul in care va schimbati adresa de Email, Parola sau ati uitat Parola, va rugam sa procedati la recuperarea Parolei apasand butonul ®AI UITAT PAROLA®, si in cel mai scurt timp un email va va fi trimis cu parola dvs. pe adresa dvs. de mail. In cazul in care sesizati activitati desfasurate sub datele dvs. de identificare, dar care nu va apartin, anunati-ne de urgenta.

Operarea comenzii nu se poate realiza decat dupa inregistrarea completa cu datele dvs. Odata ce ati efectuat inregistrarea, va puteti intoarce la produsele pe care doriti sa le vizionati.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care ridica suspiciuni, cum ar fi un numar foarte mare de produse, informatiile de logare incomplete sau care nu au putut fi verificate, adresa de livrarea neconfirmata etc.

MODALITATI DE PLATA

Plata se efectueaza prin sistem ramburs sau online in momentul in care comanda este plasata. Toate preturile includ TVA. Data confirmarii comenzii se considera ziua zero privitor la durata de livrare a produsului (vezi LIVRARE SI RETUR).

POLITICA DE PRETURI

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si includ TVA-ul si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Preturile sunt exprimate in RON.

LEGEA GUVERNANTA

Contractul dintre Societate detinatoarea www.ralucasoare.ro si Dvs. in calitate de Client/Cumparator este guvernat de Legea Romana in vigoare si va fi interpretat in concordanta cu reglementarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert Bucuresti, conform regulamentului sau.

FORTA MAJORA

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator total sau partial a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

DREPTURI DE AUTOR

Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.ralucasoare.ro sunt proprietatea sa exclusiva.

Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea www.ralucasoare.ro

RECLAMATII

Pentru orice fel de reclamatii, va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@ralucasoare.ro, sau telefonic  la nr de tel. +40.723.533.007. Va asiguram de intreg sprijinul nostru in timp real.